Položka ke stažení
Barbara Arens (* 1960)

The More the Merrier

13 Duets for 4-Hand Piano...& Everyone else!

DL: B. Arens: The More the Merrier, Klav4m (Pa+St) (0)
Obsazeníklavír čtyřručně
VydáníPartitura, hlasy Položka ke stažení
Číslo položky1354890
Autor / skladatelBarbara Arens
Jazykanglicky
Vydavatel / výrobceBarbara Arens
Výrobní čísloBARENS 31

Popis

Here is a different Piano Duet collection which definitely fills a gap! The Primo parts aren't unisono;they have a sophisticated contemporary sound, yet are surprisingly simple to play; and friends & siblings can join in using body percussion or doubling or taking over a line with flute violin, clarinet, guitar, cello or voice, as some of the duets have lyrics for singing - or shouting! The possibilities are endless! Intermediate/Grade 2-4. Includes parts for melody instruments which may be copied.

10,50  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika