Malcolm Arnold (1921 – 2006)

Four Scottish Dances

Folk aus England

M. Arnold: Four Scottish Dances, Sinfo (Stp) (0)
Obsazenísymfonický orchestr
VydáníKapesní partitura
Číslo položky964871
Autor / skladatelMalcolm Arnold
Obtížnoststřední
Jazykanglicky
Obsah56 stran(y)
Rok vydání2005
Vydavatel / výrobcePaterson's Publications
Výrobní čísloMUSPAT60016
ISBN9781844498574

Popis

A full orchestral arrangement, in miniature pocket score format, of Four Scottish Dances Op.57 by Sir Malcolm Arnold CBE. A superb quartet of Scottish dances by the prolific English composer that was originally commissionedfor the BBC Light Music Festival and premiered at the Royal Festival Hall on 8th June 1957.

With varying mood and styles from jigs and reels to a more brooding ballad, the work reflects the tranquillity and beauty of Scotlandas well the vibrancy and liveliness of its population.

Obsah

  • Four Scottish Dances
19,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika