Položka ke stažení
François Devienne (1759 – 1803)

6 Sonatas

Heft 1

Obsazenífagot, basso continuo
VydáníPartitura, hlasy Položka ke stažení
Číslo položky1548901
Autor / skladatelFrançois Devienne
Obsah84 stran(y)
Vydavatel / výrobceZimmermann
Výrobní čísloZM30010 Q563988

Popis

These 6 sonatas do not have an opus number and were composed by Devienne for the flute, too. Up to now, there have been no definite answers to the questions as to which version came first, which version is an adaptation of an earlier one or who is responsible for this adaptation. At least, they seem to have been authorised by Devienne himself if the various people they were dedicated to are anything to go by. This edition can be highly recommended as it contains sonatas for the bassoon previously more or less unknown and which enrich each concert repertoire.

Obsah

Sonate F-Dur - Sonate C-Dur - Sonate B-Dur

21,00  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika