Georg Friedrich Händel (1685 – 1759)

Theodora

Novello Handel Edition

G.F. Händel: Theodora (0)G.F. Händel: Theodora (1)G.F. Händel: Theodora (2)G.F. Händel: Theodora (3)G.F. Händel: Theodora (4)
Obsazenísóla, smíšený sbor, orchestr
VydáníKlavírní výtah
Číslo položky327698
Autor / skladatelGeorg Friedrich Händel
EditorWatkins Shaw
Jazykanglicky
Obsah244 stran(y)
Rok vydání2002
Vydavatel / výrobceNovello
Výrobní čísloNOV 070459
EAN5020679521892

Popis

Theodora, on a libretto by Thomas Morell, was composed between 28 June and 31 July 1749 when Handel was in his 65th year. This oratorio was written for SMATB soli (with a small supporting part for the tenor), SATB chorus and orchestra. This vocal score, edited by Watkins Shaw, contains all voice parts and a piano accompaniment, and includes a lengthy preface by the editor on the history and the staging of the work.

28,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika