James L. Hosay (* 1959)

Symphonic Fortress

Symphonic March

J.L. Hosay: Symphonic Fortress, Blaso (Pa+St) (0)
Obsazenísymfonický dechový orchestr
VydáníPartitura, hlasy
Číslo položky1070565
Autor / skladatelJames L. Hosay
Obtížnostobtížná
Jazykanglicky
Rozměry30,5 × 22,9 cm
Rok vydání2006
Vydavatel / výrobceCurnow Music Press
Výrobní čísloCMP 1016-06-040

Popis

Grand angular fanfares and forceful melodies give the listener a sense of the power and resolve that a view of Fort Monroe can invoke. This is a challenging and exciting piece to play and exhibits great color as well as interesting twists of harmony. The flowing main theme and creative counterpoint are sure to inspire your band to new heights and lift the spirits of the audience as well. Show what your band can do with James L. Hosay’s Symphonic Fortress. Majestic!

141,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika