Položka ke stažení
Elena Kats-Chernin (* 1957)

Cocktail Rag (from Four Bassoon Rags)

Obsazenífagot, klavír
VydáníInstrumental Solo & Piano Accompaniment Položka ke stažení
Číslo položky1562206
Autor / skladatelElena Kats-Chernin
Jazykanglicky
Obsah7 stran(y)
Vydavatel / výrobceFaber Music
Výrobní číslo26852

Popis

Four Bassoon Rags (2004) are enjoyable rags with surprising twists off the well-known rag form. The bassoon is given numerous opportunities to present itself in a humorous and virtuoso manner.

 

Composer's note

Originally written for piano solo, it is a light-hearted piece, a little bit like a musical “swizzle stick.” It is dedicated to the winemaking Lehmann family from Barossa Valley in Australia.
3,80  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika