Základní filtry
Nástroj
Hudební sloh
Klíčové slovo
Vydání
Výuka hry a nácvik
Jazyk
Obtížnost

Keyboard - noty a učebnice

Zde najdete noty pro keyboard ve všech stylech pro začátečníky i pokročilé a učebnice pro výuku hry na keyboard.

Klávesnice klavíru obsahuje 88 kláves , zatímco keyboardy obvykle používají klaviatury se 76, 61 nebo 49 klávesami.

Po zvukové stránce existuje mnoho variant elektronických kláves. Vedle vedení melodie však hra akordů zaujímá ústřední místo. Podobně jako u kytary hraje klávesista melodický part v houslovém klíči a nad ním jsou zapsány akordy.

Některé keyboardy jsou vybaveny tzv. automatickým doprovodem (automatická harmonie a basy), který umožňuje mnohem jednodušší způsob hry ve srovnání s klasickým klavírem.

Odkazy na noty, zpěvníky, playbacky a výukové materiály pro keyboardy:

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika