John S. Pratt

The Favorite Rudimental Solos of Campbell

Meredith Music Percussion

J.S. Pratt: The Favorite Rudimental Solos of Campbell, Kltr (0)
Obsazenímalý buben
VydáníNoty
Číslo položky1107653
Autor / skladatelJohn S. Pratt
Jazykanglicky
Vydavatel / výrobceMeredith Music
Výrobní čísloHL00317152
ISBN9781574630435
UPC0073999477573

Popis

A unique collection of snare drum solos by three of today's outstanding rudimental composers. Chosen by the composers themselves from their highly acclaimed publications by Meredith Music, these rudimental gems employ a variety of styles, interesting effects, contemporary hybrid rudiments, and solos that swing to form a collection that is sure to add spice to the life of any drummer or aficionado.

19,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika