John Wesley Schaum

Theory Lessons 1

Obsazenípěvecký hlas [melodický nástroj]
VydáníUčebnice (s notami)
Číslo položky403601
Autor / skladatelJohn Wesley Schaum
Jazykanglicky
Obsah30 stran(y)
Rok vydání1999
Vydavatel / výrobceAlfred Music
Výrobní čísloEL 00244A
ISBN9780769273037
UPC0029156962420

Popis

Time honored and time tested, the Theory Lessons book has earned a face lift. Completely re-engraved, with color highlights on each page, the book is fresh and new-looking, while retaining the valuable theory studies which have made it an indispensable tool in studios across the land. Pages are perforated for optional removal from the book, allowing the teacher the opportunity to send home just a page at a time if desired. Progression of skill building is logical and easily presented. This is a theory book that takes a minimum of lesson time, a definite plus.

11,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek

Příbuzné položky

J.W. Schaum: Theory Lessons 2
John Wesley Schaum

Theory Lessons 2

Učebnice (s notami)

Číslo položky: 143583

11,50  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika