Judith Weir (* 1954)

The True Light

Geistliche Musik

J. Weir: The True Light, GchOrg (Chpa) (0)
Obsazenísmíšený sbor (SATB), varhany
VydáníSborová partitura
Číslo položky765886
Autor / skladatelJudith Weir
Jazykanglicky
Obsah20 stran(y)
Rok vydání2019
Vydavatel / výrobceChester Music
Výrobní čísloCH88033
EAN5020679000410

Popis

This work for mixed voices and organ setting text from the First Epistle of St John and Psalm 107 was commissioned by the Department for Digital, Culture, Media and Sport for a Service to commemorate the centenary of the end of the First World War, held in Westminster Abbey on 11th November 2018, and first performed by the Choir of Westminster Abbey with Peter Holder (organ) conducted by James O'Donnell.

5,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika