A Repton Fantasy

Based on the hymn tune Dear Lord and Father of Mankind

A Repton Fantasy, Fanf (Part.) (0)
Obsazenífanfárový orchestr
VydáníPartitura
Číslo položky976053
Obtížnostlehká
Jazykyněmecky, anglicky, francouzsky, holandsky
Rozměry21 × 29,7 cm
Rok vydání2006
Vydavatel / výrobceAnglo Music
Výrobní čísloAMP 166-120
ISMN9790570297559

Popis

Sir Hubert Parry (1848-1918) belongs to a forgotten generation of English composers who are often over-shadowed by Sir Edward Elgar, and the result has been that much of their work is little played or forgotten. In Parry?s case, he is now mostly remembered for his hymn tunes, such as Jerusalem and Repton, both marvellous melodies, of course. The latter first appeared in Parry?s oratorio Judith and was adapted as a hymn tune after the composer?s death.The solo part can be played by a trumpet, clarinet or alto saxophone and will give yourchosen soloist a chance to shine.

17,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika