James Ackley

A systematic approach to flexibility

appropriate for high school through professional trumpet players

J. Ackley: A systematic approach to flexibility, Trp (0)J. Ackley: A systematic approach to flexibility, Trp (1)J. Ackley: A systematic approach to flexibility, Trp (2)J. Ackley: A systematic approach to flexibility, Trp (3)
Obsazení:
trubka
Vydání:
Učebnice s notami (spirálová vazba)
Číslo položky:
630208
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
70 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MPM 12-090
ISBN:
9781935510512
UPC:
0000031113755

Popis

'A Systematic Approach to Flexibility for Trumpet' is designed to help the student, amateur, and professional player increase flexibility and/or maintain the flexibility that is needed on a daily basis.

By starting slow and easy, players learn the important concept of moving the air across note changes to achieve smooth, clear slurs.

Once this fundamental skill has been established, the exercises progress through more challenging patterns, adding one partial at a time. By working from this book, players will improve their flexibility, accuracy, and dexterity, becoming more efficient and musical.

27,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika