Doug Beach, George Shutack

Wild Card

Jazz

D. Beach: Wild Card, Jazzens (Pa+St) (0)
Obsazení:
jazzový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
912209
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehká
Rok vydání:
2020
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
KEN 41980
UPC:
0822795419801

Popis

Here is the perfect combination of an infectious melody, great scoring and many of the swing figures that are essential for groups at the very easy level to learn. The approachable blues changes in F concert make this a great chart to encourage young players to improvise. Scored for 4 horns with rhythm section and expandable to full big band. Written or ad lib solos for all are included, along with optional parts for flute, clarinet and horn in F.

66,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika