Bob Cerulli

Waltzing Strings

for String Orchestra
Beginning String Orchestra

B. Cerulli: Waltzing Strings, Stroju (Pa+St) (0)B. Cerulli: Waltzing Strings, Stroju (Pa+St) (1)B. Cerulli: Waltzing Strings, Stroju (Pa+St) (2)B. Cerulli: Waltzing Strings, Stroju (Pa+St) (3)

Waltzing Strings

Obsazení:
smyčcový orchestr mládeže
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
679278
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehkálehká
Rok vydání:
2018
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALF0046678
UPC:
0038081532370

Popis

This charming waltz based on the G major scale gives every section a chance to play the melody. A surprise melody, “Chopsticks,” also appears in the middle of the piece and is passed from the low strings to the upper strings with a countermelody in the lower strings. "Waltzing Strings," by Bob Cerulli, is a perfect grade 1.5 piece using playable, scalar patterns to keep those beginner fingers moving!

Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika