Bob Chilcott (* 1955)

Nidaros Jazz Mass

B. Chilcott: Nidaros Jazz Mass (CD) (0)B. Chilcott: Nidaros Jazz Mass (CD) (1)

Kyrie

Gloria

Sanctus

Obsazenísbor
VydáníCD (playback) (bez not)
Číslo položky657887
Autor / skladatelBob Chilcott
Rok vydání2014
Vydavatel / výrobceOxford University Press
Výrobní číslo978-0-19-340477-9
ISBN9780193404779

Popis

for SATB, piano, and optional bass and drum kit The Nidaros Jazz Mass draws on a variety of jazz styles to present a fun and innovative setting of the Latin Missa brevis. With a gentle Kyrie, funky Gloria, ballad-like Sanctus, laid-back Benedictus, and passionate Agnus Dei, this work breathes new life into familiar words, perfectly combining the contemporary with the ancient. Recorded by a professional jazz trio (piano, bass, and drums), this backing track is a useful tool for rehearsal and performance, and is compatible with both mixed- and upper-voice versions.

14,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika