Bob Chilcott (* 1955)

The Modern Man I Sing

Oxford Contemporary Repertoire Series

B. Chilcott: The Modern Man I Sing, Gch (Chpa) (0)B. Chilcott: The Modern Man I Sing, Gch (Chpa) (1)B. Chilcott: The Modern Man I Sing, Gch (Chpa) (2)B. Chilcott: The Modern Man I Sing, Gch (Chpa) (3)

The Last Invocation

One's Self I Sing

The Runner

Obsazenísmíšený sbor a cappella
VydáníSborová partitura
Číslo položky798121
Autor / skladatelBob Chilcott
Jazykanglicky
Obsah28 stran(y); 21 × 29,7 cm
Čas trvání7:00 minuty
Rok vydání2008
Vydavatel / výrobceOxford University Press
Výrobní čísloOUP 9780193359772
ISBN9780193359772

Popis

One of Chilcott's earliest choral compositions, The Modern Man I Sing is a setting of three poems by Walt Whitman. Initially written for the Gustavus Choir, the leading Lutheran choir in Minnesota, it was toured around the US in 1991 by the Gustavus Choir, conducted by Karle Ericksonit. It has also recently been recorded by the BBC Singers, released on CD by Signum Classics

Obsah

  • The Runner
  • The Last Invocation
  • One's-self I sing
19,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika