Jacob de Haan (* 1959)

Markus-Passion

J. de Haan: Markus-Passion, Ges2ErBlaso (Pa+St) (0)
Obsazení2 sólové hlasy (MezBar), vypravěč, symfonický dechový orchestr
VydáníPartitura, hlasy
Číslo položky686583
Autor / skladatelJacob de Haan
Obtížnoststřední
Jazykněmecky
Čas trvání55 minuty
Rok vydání2018
Vydavatel / výrobceDe Haske
Výrobní čísloDHP 1185853-010
ISMN9790035239452

Popis

Unlike most passion settings with choir, soloists and orchestra, this version of the Markus-Passion has been conceived for band, narrator and mezzo soprano and baritone (or alto). The lyrics from the Gospel According to Mark have been used in full, which makes this passion quite unique. If desired, the lyrics of the evangelist can be spoken in any language, to make the work more accessible to the audience. However, because of the rhythms involved, the sung parts should always be performed in German. This special work should be a truly overwhelming experience for your audience!

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
581,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek

Příbuzné položky

J. de Haan: Markus-Passion, Ges2ErBlaso (Part.)
Jacob de Haan

Markus-Passion

Obsazení: 2 sólové hlasy (MezBar), vypravěč, symfonický dechový orchestr

Partitura

Číslo položky: 686590

115,20  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (cz)
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika