Lee Dengler

Pacem

Shawnee Sacred

L. Dengler: Pacem, GchKlav (Chpa) (0)L. Dengler: Pacem, GchKlav (Chpa) (1)L. Dengler: Pacem, GchKlav (Chpa) (2)

Sound

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
826844
Autor / skladatel:
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2003
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35016558
UPC:
0747510062424

Popis

The familiar Latin text “Dona nobis pacem” is set here with great beauty. This is a timeless piece so appropriate for the here and now. We are all praying for peace in the world. Lee Dengler's exquisite vocal lines andmasterful choral texturing combine to make this classic Latin prayer an anthem of thoughtful contemplation and soothing assurance. “Pacem” will help your congregation to express their prayer in a deep and moving way.The violin obbligato adds beauty and delicacy to this lovely composition.

Obsah

  • Pacem

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
4,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Ve skladu zbývá pouze 12. Další kopie připravené k odeslání za 4-6 dní.
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika