Jon Dryden

The Pro Keyboardist's Handbook

Tips and tools to survive as a working keyboardist

J. Dryden: The Pro Keyboardist's Handbook, Key/Klav (Bu+CD) (0)
Obsazeníkeyboard [klavír]
VydáníKniha, CD
Číslo položky425973
Autor / skladatelJon Dryden
Jazykanglicky
Obsah96 stran(y)
Rok vydání2001
Vydavatel / výrobceAlfred Music
Výrobní čísloALF 19429
ISBN9780739011287
UPC0038081184623

Popis

If you dream of having a career as a professional keyboard player, then this book is for you! Professional performer and studio musician Jon Dryden offers advice on playing the keyboard and surviving in the music business. Covering everything from getting into a band and touring to songwriting, choosing sounds and playing great solos, this comprehensive guide is the ultimate reference for any aspiring professional keyboardist. You'll be coming back to this useful reference book for years to come.

25,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika