Reynaldo Hahn (1874 – 1947)

Var. Pour Flûte et Piano Sur Un Theme de Mozart

Klassik

R. Hahn: Var. Pour Flûte et Piano Sur Un Theme d, Fl (Part.) (0)R. Hahn: Var. Pour Flûte et Piano Sur Un Theme d, Fl (Part.) (1)R. Hahn: Var. Pour Flûte et Piano Sur Un Theme d, Fl (Part.) (2)
Obsazení:
flétna
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
238633
Autor / skladatel:
Jazyk:
francouzsky
Obsah:
9 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALHE22724
ISMN:
9790047227249

Popis

Variations on a Mozart tune, for Flute and Piano is a piece composed by Reynaldo Hahn and dedicated to Philippe Gaubert. Composed after a tune by Mozart, this piece features a main theme and a total of seven variations whichfollow one another. The Flute score features many trills, especially in the Variation 2, some fast rhythms and up to 6 flats on the key for the Variation 4. It would require a good mastery of techniques for these challengingparts. Reynaldo Hahn was a naturalised French composer, conductor, theatre director and singer. Best known as a composer of songs, he also wrote many pieces and melodies for different instruments.

14,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika