s lehkými známkami používání

Havana

Easy Jazz Ensemble Series

AQ: T. White: Havana, Jazzens (Part.) (B-Ware) (0)AQ: T. White: Havana, Jazzens (Part.) (B-Ware) (1)AQ: T. White: Havana, Jazzens (Part.) (B-Ware) (2)
Obsazení:
jazzový orchestr
Vydání:
Partitura s lehkými známkami používání
Číslo položky:
1652489
Interpret:
Obtížnost:
lehká
Obsah:
8 stran(y)
Rok vydání:
2018
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL07013165

Popis

This breakout hit recorded by Camila Cabello helped bring Latin music to the pop charts. This arrangement for young players is easy to learn and includes sample written solos for alto sax, tenor sax, trumpet, and trombone.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
7,40  € –69 %
2,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Skladem. Dodací lhůta: 2–5 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.