Joseph M. Martin (* 1959)

The Celtic Choir

StudioTrax CD

Placeholder image
Obsazení:
sbor
Vydání:
CD
Číslo položky:
824565
Autor / skladatel:
Rok vydání:
2013
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35029340
UPC:
0884088955526

Popis

StudioTrax CD: The soaring beauty of traditional folk music and Gaelic-inspired original songs permeates this collection with fresh sounds and expressive words. From lilting dance-like songs of praise to noble hymn tunes that encourage and motivate, this gathering of sacred songs provides a great variety of styles, tempos and usages. Decorated with optional acoustic instruments and driven by well-crafted piano parts, these anthems are designed to work for choirs of any size. Catch the wave of enthusiasm for this ancient, musical culture and bring a refreshing spirit of worship into your ministry! Songs include: Celtic Praise Song - In the Valley Flows a River - The Master HasCome - A Celtic Hosanna - Come to the Upper Room - Here is Love - Celtic Alleluia - Not I, But Christ - A Celtic Blessing. StudioTrax is accompaniment only.

Obsah

  • Here Is Love
  • The Master Has Come
  • Not I, But Christ
  • A Celtic Hosanna
  • Come To The Upper Room
  • Celtic Praise Song
  • Celtic Alleluia
  • A Celtic Blessing
  • In The Valley Flows A River

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
95,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika