Mind Matters

Book

Mind Matters, Schlagz (0)
Obsazení:
bicí
Vydání:
Buch
Číslo položky:
1169068
Jazyk:
anglicky
Obsah:
120 stran(y)
Rok vydání:
2011
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00333274
ISBN:
9781458406996
UPC:
0884088580414

Popis

Written by Bernie Schallehn, a certified mental health and substance abuse counselor (retired) with degrees in behavioral science and counseling who is also a working drummer and frequent contributor to Modern Drummer,Mind Matters provides insights and exercises for developing the mental and emotional skills that complement the physical and musical techniques employed by today's most successful drummers. The book is meant to be read,studied and practiced away from the drums, and it can benefit drummers and other musicians at any level – from beginner to advanced, amateur to professional.

16,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika