Tarik O'Regan (* 1978)

I Saw Him Standing

Oxford New Horizons

T. O'Regan: I Saw Him Standing, GesGchOrg (Chpa) (0)T. O'Regan: I Saw Him Standing, GesGchOrg (Chpa) (1)T. O'Regan: I Saw Him Standing, GesGchOrg (Chpa) (2)
Obsazení:
sólový hlas (baryton), smíšený sbor (SATB), varhany
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
460523
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
12 stran(y); 17,5 × 25,5 cm
Rok vydání:
2003
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
OUP 43904
ISBN:
9780193439047

Popis

I Saw Him Standing sets a text by Archbishop of Canterbury, Rowan Williams, who was inspired by the poetry of Ann Griffiths. The poem is full of rich imagery, prompting a correspondingly imaginative musical treatment from O'Regan.

4,35  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 4
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika