Enjott Schneider (* 1950)

Omaggio a Vivaldi

Konzert für Blockflöte, Streicher und Cembalo

E. Schneider: Omaggio a Vivaldi  (KASt) (0)E. Schneider: Omaggio a Vivaldi  (KASt) (1)E. Schneider: Omaggio a Vivaldi  (KASt) (2)E. Schneider: Omaggio a Vivaldi  (KASt) (3)E. Schneider: Omaggio a Vivaldi  (KASt) (4)
Obsazení:
Blockflöte (Sopranino-, Alt-, Tenor- und Bass-Blockflöte), Streicher und Cembalo
Vydání:
Klavírní výtah, sólový hlas
Číslo položky:
634833
Autor / skladatel:
Obsah:
52 stran(y)
Čas trvání:
18 minuty
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ED 21766
ISMN:
9790001195874

Popis

With his 'Omaggio a Vivaldi' Enjott Schneider drew a musical portrait of the Italian Baroque master. Whereas the first movement illuminates the topic of Vivaldi's scandalous relationship with the prima donna Anna who was his junior by 25 years, the second movement focuses on the composer of magical dream worlds who was far ahead of his time. The final virtuoso picture characterizes Vivaldi in the way that many of his contemporaries saw him: as a manically composing eccentric. The Concerto for recorder, strings and harpsichord is dedicated to the virtuoso flutist Stefan Temmingh. Created by the composer himself, the piano score now makes this interesting piece accessible for chamber music purposes.

Obsah

I L'annina del prete rosso - II L'ombre, l'aure e ancora il rio - III Aldiviva: teatro alla moda

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
25,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika