Položka ke stažení
Leslie Searle (* 1937)

Chips in a Bag

Disco

Obsazenísymfonický dechový orchestr
VydáníDirigierauszug mit Stimmen kleines Stimmenset Položka ke stažení
Číslo položky758569
Autor / skladatelLeslie Searle
Obsah47 stran(y)
Vydavatel / výrobceSchott Music
Výrobní čísloSHS 2001-70 Q43091

Popis

This is a stirring, skilful transfer of pop-style music for youth wind band. The original composition can he performed by smaller bands: the larger score is for additional Instruments. Leslie Searle came to Germany in 1965 as a Saxophonist in the Band of the Royal Air Force. He has composed and made arrangements of music by Kurt Edelhagen among others, and has played in numerous bands. He is now director of a private music school in Remscheid.

45,00  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika