Philip Sparke (* 1951)

Big Sky Overture

Debut Series (Anglo)

P. Sparke: Big Sky Overture, Blaso (Part.) (0)
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
975907
Autor / skladatel:
Obtížnost:
lehká
Rok vydání:
2003
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
AMP 040-140
ISMN:
9790570295432

Popis

Composer Philip Sparke is fascinated by the early history of the American west, in particular the incredible expedition undertaken by Meriwether Lewis and William Clark, who were despatched by President Thomas Jefferson in the first decade of the nineteenth century to map the headwaters of the Missouri River and establish a route to the Pacific: a two-year journey that led them across the uncharted Great Plains and Rocky Mountains. Big Sky Overture depicts the vastness and beauty of this area and will bring a feel of the Wild West to any concert.

27,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika