Philip Sparke (* 1951)

Salute to a Hero

Fanfare for Billy

P. Sparke: Salute to a Hero, Blaso (Part.) (0)
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
975663
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střední
Jazyky:
německy, anglicky, francouzsky, holandsky
Obsah:
16 stran(y); 30,5 × 22,9 cm
Rok vydání:
2009
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
AMP 277-140
ISMN:
9790570298853

Popis

Salute to a Hero was composed to honour the work of a truly deserving musician, teacher, and conductor. It opens with a noble brass fanfare with woodwind ornamentation. Following a short interlude the opening fanfare is again heard this time being played by the full band. A lyrical middle section follows, providing a beautiful and peaceful contrast to the powerful sound of the brass section. The fanfare makes one final appearance bringing the work to a triumphant close.

22,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika