Todd Phillips' Bass Workout and Practice Regimen

Homespun Tapes

Todd Phillips' Bass Workout and Practice Regimen , Kb (DVD) (0)
Obsazeníkontrabas
VydáníDVD (výukové video)
Číslo položky616282
Jazykanglicky
Vydavatel / výrobceHomespun
Výrobní čísloHL00110388
ISBN9781597733458
UPC0884088862510

Popis

The acoustic bass is a notoriously physical instrument, one that demands strength and stamina as well as a keen ear and an overall sense of musicianship. Master bassist Todd Phillips has devised a personal training workout andexercise plan that will help bassists at all levels and in all styles play with great tone, precise timing and in good tune. 1 hr., 30 min.

37,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika