Mike Tomaro

Another Story

Kendor Threshold Series

M. Tomaro: Another Story, Jazzens (Pa+St) (0)
Obsazení:
jazzový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
916655
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střední
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
KEN 42407
UPC:
0822795424072

Popis

Inspired by the Herbie Hancock 1969 classic Tell Me A Bedtime Story, this well-scored original celebrates a relaxed straight-8th groove from start to finish. Written or ad lib solos for lead alto sax and piano followed by a solid shout chorus and quiet ending round out the appealing features of this great change-of-pace tune. Duration ca. 5:22.

80,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika