Ludwig van Beethoven (1770 – 1827)

Ode to a Flash Mob

Based on Ode to Joy
Young Band

L. v. Beethoven: Ode to a Flash Mob, Jblaso (Pa+St) (0)

Ode To A Flash Mob

Obsazenídechový orchestr mládeže
VydáníPartitura, hlasy
Číslo položky762340
Autor / skladatelLudwig van Beethoven
Obtížnostlehká
Rok vydání2016
Vydavatel / výrobceAlfred Music
Výrobní čísloALF0044914
UPC0038081519265

Popis

We've all seen the YouTube videos—now your band can experience the excitement of a flash mob, either as part of one of your regular concerts or by actually creating a flash mob in your local park on a spring day! Capturing the power and beauty of Beethoven's familiar Ode to Joy, this outstanding arrangement will have your audiences dancing in the street! (2:30)

Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika