Jan Van der Roost (* 1956)

Adagio for Winds

Inspiration Series

J. Van der Roost: Adagio for Winds, Blaso (Pa+St) (0)
Obsazenísymfonický dechový orchestr
VydáníPartitura, hlasy
Číslo položky1211107
Autor / skladatelJan Van der Roost
Obtížnoststřední
Jazykyněmecky, anglicky, francouzsky, holandsky
Rozměry21 × 29,7 cm
Rok vydání2006
Vydavatel / výrobceDe Haske
Výrobní čísloDHP 1063968

Popis

Adagio for Winds is similar in atmosphere to the well-known Canterbury Chorale (also by Jan Van der Roost), in that it has no exaggerated melodrama, but rather a melodically wide and expressive approach. The work is full of beautiful lyrical melodies and the warm harmony and the full orchestration give the audience and the band the chance to give their thoughts free reign in a contemplative atmosphere. Adagio is a wonderfully uplifting work suitable for concerts on all occasions and is certainly not one to be missed.

143,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika