Kevin Volans (* 1949)

She Who Sleeps With A Small Blanket

K. Volans: She Who Sleeps With A Small Blanket, Perc (0)K. Volans: She Who Sleeps With A Small Blanket, Perc (1)K. Volans: She Who Sleeps With A Small Blanket, Perc (2)
Obsazeníperkuse
VydáníNoty
Číslo položky315608
Autor / skladatelKevin Volans
Jazykanglicky
Obsah6 stran(y)
Rok vydání1999
Vydavatel / výrobceChester Music
Výrobní čísloCH61034
ISBN9780711963207

Popis

Scored for Percussion Solo. Written for Robyn Schulkowsky and first performed by her at the Museum Carolino Augusteum in Salzburg 1985. By limiting the instrumentation to drums only, the composer explored several kinds ofpatterning, the principal one being cross-rhythms in triplets played with two sticks. Duration 16 minutes.

Obsah

  • She Who Sleeps With A Small Quartet (Volans)
28,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika