Oliver Waespi (* 1971)

Traversada

Beriato Concert Works

Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
999281
Autor / skladatel:
Obtížnost:
obtížná
Jazyky:
německy, anglicky, francouzsky, holandsky
Obsah:
40 stran(y)
Čas trvání:
12 minuty
Rok vydání:
2019
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BMP19015673
ISMN:
9790365225347

Popis

The crossing of a mountain pass is called traversada in Romansh. Such a crossing bears uncertainties and dangers, but also hope and new opportunities. Whoever sets out for a traversada is leaving behind what’s familiar in the quest for new places and people. The piece Traversada, based on a Romansh song about farewell and uncertain reunion, musically depics such a journey. At the offset, off-stage soloists introduce fragments of the melody after which a dramatic narrative unfolds. An intense musical shift leads to a calm section, featuring the original melody in pulsating, muted sound colours. Towards the end, the whole structure is gradually rebuilt andleads to an exuberant ending, where the vibrant melodic motifs reemerge.

47,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek

Příbuzné položky

O. Waespi: Traversada, Blaso (Pa+St)
Oliver Waespi

Traversada

Beriato Concert Works

Obsazení: symfonický dechový orchestr

Partitura, hlasy

Číslo položky: 999282

219,90  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (cz)
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika