100 Ultimate Blues Riffs

100 Ultimate Series

A.D. Gordon: 100 Ultimate Blues Riffs, Klav (+CD) (0)A.D. Gordon: 100 Ultimate Blues Riffs, Klav (+CD) (1)A.D. Gordon: 100 Ultimate Blues Riffs, Klav (+CD) (2)A.D. Gordon: 100 Ultimate Blues Riffs, Klav (+CD) (3)A.D. Gordon: 100 Ultimate Blues Riffs, Klav (+CD) (4)

Blues Riff 32

Blues Riff 61

Blues Riff 72

Obsazeníklavír
VydáníNoty, CD
Číslo položky340516
Jazykanglicky
Obsah84 stran(y)
Vydavatel / výrobceADG Publications
Výrobní čísloADG010
ISBN9781882146413
UPC0663389101029

Popis

This best selling book, 100 Ultimate Blues Riffs by Andrew Gordon is an exhaustive guide to some of the best musical phrases that make up blues piano/keyboard playing. There are five sections brokendown into:

  • Basic Blues riffs
  • influenced Blues riffs
  • Boogie Woogie
  • Rock influenced Blues riffs
  • Gospel influenced Blues riffs

The 12 bar Blues progression and the Bluesscale are explained. There are two completed songs at the back of the book that shows how to combine many of the riffs to form a song.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
32,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika