1000 Songwriting Ideas

Music Pro Guide Books and DVDs

1000 Songwriting Ideas, Ges (0)
Obsazení:
pěvecký hlas
Vydání:
Buch
Číslo položky:
483675
Jazyk:
anglicky
Obsah:
312 stran(y)
Rok vydání:
2008
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00331938
ISBN:
9781423454403
UPC:
0884088209247

Popis

It all starts with an idea! From melodies to lyrics, great songs need great ideas to spark the creative energy that will help you write your next big hit. 1000 Songwriting Ideas is a handy book of creative exercises that stop writer's block and turn your imagination into a powerful songwriting machine. The book offers a thousand concepts to ponder as starting points for lyric and melody writing, along with some of the most provocative and inspirational examples you may encounter anywhere. These proven exercises move the lyrical self, stir the melodic soul, and give you the power to be the creative songwriter you've always wanted to be.

46,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika