78 Studies

Etudes

Obsazenítuba
VydáníNoty
Číslo položky101290
Jazykfrancouzsky
Obsah72 stran(y)
Vydavatel / výrobceAlphonse Leduc Éditions Musicales
Výrobní čísloAL28611
ISMN9790046286117

Popis

78 Studies for Tuba was composed by Boris Grigoriev (1906-1978), a Russian trombonist who trained many professional tuba players. Requiring some mature technical knowledge, these etudes would benefit to advanced students toprofessional players. Quite lyrical and with a strong Russian influence, these studies have a low register work and cover all keys, moving progressively to sharps and flats. Really enjoyed by tubists, these are a must-have forserious tuba players who want to improve the quality of their sonority and their technique.

29,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika