A Cherokee Hymn

Hinshaw Secular

Obsazení:
pěvecký hlas
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
899555
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2016
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL08764900
UPC:
0728215051272

Popis

James Green continues his efforts to keep the Cherokee language alive with this riveting arrangement of a traditional Cherokee hymn. This hymn was sung on the "trail of tears" and is still a favorite among the Cherokee people. This arrangement features the true Cherokee morning and evening hymns. An authentic performance can be achieved by using the phonetic pronunciation guide that is included. A versatile arrangement with many voicing options, this piece would be a great addition to any program, it is especially powerful for American music month.

3,45  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika