An African Doxology Praise God, Amen!

Shawnee Sacred

An African Doxology Praise God, Amen!, GchKlav (Chpa) (0)

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1125990
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2013
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35028937
UPC:
0884088899875

Popis

Uses: General, Stewardship, World Communion, Call To Worship, Unity

Scripture: James 1:17; Psalm 113:1; Ephesians 1:3

This arrangement is a great addition to the sacred “world music”repertoire as it brings a fresh joy into the traditional sanctuary. Filled with rhythmic and melodic invention, this is a splendid choice for Sundays that celebrates the diversity of the Body of Christ. Incorporating theDoxology (OLD 100th) and combining it with an African Praise Chorus was an inspired touch. Percussion part included (woodblock, djembe/conga). Available separately: SATB, LiteTrax CD. Duration: ca. 2:59.

3,75  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika