Tyler Arcari (* 1989)

Aurora Eclipsed

Blasorchester
Partitur und Stimmen

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1620285
Autor / skladatel:
Obsah:
128 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CFK 909537
ISBN:
9781491152034
UPC:
0680160909537

Popis

Aurora Eclipsed was inspired by the solar eclipse of 2017.  During a solar eclipse, a beautiful and fascinating aurora forms around the moon creating an eerie outline. This “ring of fire” is actually the sun’s outer edges being revealed to the human eye. The rhythmic pattern of this piece teaches students eighth note patterns, and each section has an opportunity to play the melody. The use of a variety of colors and sforzandos makes this an aggressive composition that younger students will enjoy playing.

72,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika