Položka ke stažení
Barbara Arens (* 1960), Alison Mathews

Piano Paintings

16 Intermediate Piano Solos for Art Lovers

DL: B. Arens: Piano Paintings, Klav (Klavpa) (0)
Obsazeníklavír
VydáníKlavírní partitura Položka ke stažení
Číslo položky1354898
Autor / skladatelBarbara Arens, Alison Mathews
Obsah49 stran(y)
Vydavatel / výrobceBarbara Arens
Výrobní čísloBARENS 34

Popis

Piano Paintings is a collection of imaginative solos for the late intermediate pianist. Drawing on their love of art, Barbara and Alison have taken inspiration from 16 works of art that reflect the styles and moods they find engaging including 'La Danse' by Matisse, 'The Woman in Gold' by Klimt, 'Clouds over Hampstead Heath' by Constable, 'Evening at the Window' by Chagall, '3 Worlds' by M.C. Escher, 'Constellations' by Miró...All the music can be heard on YouTube. Pieces from this collection have proved very successful for auditions and recitals.

10,50  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika