Banjo For Misfits

Unterrichtsmaterial

Banjo For Misfits, Bjo (DVD) (0)
Obsazeníbanjo
VydáníDVD (výukové video)
Číslo položky828628
Jazykanglicky
Rok vydání2013
Vydavatel / výrobceMel Bay Publications
Výrobní čísloMB21715DVD
UPC0796279106153

Popis

Now on DVD. Having trouble with Banjo? Want to play songs that sound like something? Want to play songs your friends might recognize? Songs that aren't so darn fast? Banjo For Misfits is what you need. Designed especially for adults. Uses basic licks to play great arrangements. Basic chording explained. No Tab. Includes: Boil Them Cabbage Down, I Saw the Light, Worried Man, Do Lord and Two-Dollar Bill . (1 hour, 50 minutes)

Obsah

  • Boil Them Cabbage Down
  • I Saw The Light
  • Do Lord
  • Worried Man
  • Two-Dollar Bill
  • Boil Them Cabbage Down- High Break
45,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika