Roland Barrett

Of Wizards and Warriors

FJH Young Band

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
968910
Autor / skladatel:
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
FJHB1258
UPC:
0674398217434

Popis

Transport your audience back to medieval times in this spirited and bold new work for young band. The noble opening instantly conjures images of a world where magic and chivalry abound. As tempo picks up, the entire ensembledrives forward as layer upon layer is added. A beautiful lyrical section builds to a powerful impact before the piece moves to a final section beginning with a trumpet ostinato that alternates between 4/4 and 2/4. As layers areadded in different speeds, the piece builds to a dramatic conclusion! (5:07)

92,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika