Hugh Benham (* 1943)

A Level Music Harmony Workbook 2

Revised edition

A Level Music Harmony Workbook 2, Schkl (0)
Obsazeníškolní třída
VydáníNoty
Číslo položky1329698
Autor / skladatelHugh Benham
Jazykanglicky
Rok vydání2019
Vydavatel / výrobceRhinegold
Výrobní čísloRHG422
ISBN9781785588594

Popis

This book follows on from the A Level Music Harmony Workbook 1 (RHG421) to provide a firm foundation for all students embarking on a study of harmony.

Assuming very little prior knowledge, this volume guides you through chorales, baroque counterpoint, string quartets, and working with chord symbols. Activities are provided throughout the book to help you learn and practise the skills you are acquiring.

This book is a thoroughly revised edition of the A2 Music Harmony Workbook (2009), updated to meet the requirements of the 2016 A Level Music specifications for all exam boards.

35,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika