Ken Berg (* 1955)

A New Psalm (Psalm 98)

K. Berg: A New Psalm (Psalm 98) (Chpa) (0)
Obsazení:
Tenor Solo, TTB and Piano
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1004749
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střednínáročná
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ECS13485
UPC:
0600313134852

Popis

A lively and rhythmic setting of this ancient text in Hebrew and English. While an English singing translation is provided as a performance option, the composer prefers that the piece be sung using the Hebrew lyrics.  The form is strophic, with music featuring syncopations and alternating time signatures. The front matter of the edition includes the words in Hebrew, an English translation, a transliteration, a phonetic pronunciation guide, and a substantial piano part. A rousing piece, great for services or as a concert finale.
Duration: 4:09
 
Pianist plays from choral score.
Instrumental Parts include: Brass,Timpani, and Percussion Parts
4,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika