Kris Berg, Luiz Floriano Bonfá (1922 – 2001)

Samba de Orphee

K. Berg: Samba de Orphee, Jazzens (Pa+St) (0)

Samba de Orphee

Obsazení:
jazzový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
763796
Autor / skladatel:
Obtížnost:
náročná
Rok vydání:
2016
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALF0045081
UPC:
0038081519753

Popis

A classic samba played around 208 BPM. Samba de Orphee arranged by Kris Berg is bright, happy, upbeat, and festive throughout with the initial melody stated by alto 1 and trumpet 2 with solo chord changes for each. The groove switches to swing midway, then back to the samba feel. A great tune, and superb arrangement from top to bottom. (4:58)

Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika