Arthur Bliss (1891 – 1975)

Triptych for Piano

Klassik

A. Bliss: Triptych for Piano, Klav (0)
Obsazení:
klavír
Vydání:
Noty
Číslo položky:
894487
Autor / skladatel:
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MUSNOV100194
EAN:
5020679247440

Popis

Returning to his first love, the piano, this piece, composed in 1970. The three pieces forming the Triptych are a Meditation, a Dramatic Recitative and a Capriccio. The Meditation is naturally reflective, but not undulyintrospective; the drama in the Recitative rests on the contrast between rhetorical statements and bravura passages; the Capriccio is carried on a vivacious rhythmic pulse and ends with brilliance.

It is dedicated to LouisKentner with admiration and gratitude - the admiration is for his playing, and the gratitude for the help he gave during the recording of my piano sonata by Marguerite Wolff.

© Sir Arthur Bliss

15,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika