Michael Brown

Elfin Waltz

Walzer

M. Brown: Elfin Waltz, Blaso (Pa+St) (0)

Sound

Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
804873
Autor / skladatel:
Rozměry:
22,9 × 30,5 cm
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL04004266
UPC:
0888680066147

Popis

Military bands of the Civil War era were called upon to serve in a variety of functions, including impromptu concerts and formal dances. During particularly long and tedious inspections, dance music (such as Elfin Waltz) was often performed to relieve tensions and provide variety. Here is a creative and delightful setting from those early bands of the 1860s.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
73,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.