Christmas and Hanukah Songs

Christmas and Hanukah Songs, FlEns (Pa+St) (0)Christmas and Hanukah Songs, FlEns (Pa+St) (1)
Obsazení:
flétnový soubor
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
994878
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALRYFC181
ISMN:
9790302107194

Popis

Twelve favorite Christmas and Hanukah songs arranged in a clever manner: playable as a duet, trio, quartet, or full choir. There is also a descant part that can be added to any of the combinations. All songs are in keys that are compatible with voice, making these ideal for sing-alongs! A complete songsheet with words is included. Part 4 can be played by C flute, alto, or bass. Optional part is included. This arrangement is ideal for student ensembles or for fun holiday performances!

31,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika