Delfín Colomé

Mambo no. 2

D. Colomé: Mambo no. 2, Klav4m (Sppa) (0)
Obsazení:
klavír čtyřručně
Vydání:
Hráčská partitura (performance score)
Číslo položky:
771907
Autor / skladatel:
Obsah:
28 stran(y); 23 × 31 cm
Čas trvání:
5:15 minuty
Rok vydání:
2002
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
B 3366
ISMN:
9790350304972

Popis

When we dream, we use to have fantasies. Even musical fantasies. Despite the years, I always have two, which are periodically reproduced. In one of them, I play trombone –something I never did. In the otherone, I conduct a Mambo orchestra. I’ll do it some day.

I have played many mambos at the piano, but perhaps I have danced many more, accompanied by the already historical LPs by The Mambo King, Pérez Prado, a very talented musician. This piece is an homage to him.

I took the basic structures of his masterpieces (Mambo nº 5, Mambo nº 8, Qué rico el mambo) and I have developed on them my own musical language. My third fantasy would be that somebody will dance it.

Mambo nº N was commissioned by Juventudes Musicales de España, for its first qualifying round of its Young Interpreters European Competition, 2002.It was composed, in Singapore, during Christmas 2001, and premiered on November 8th, 2002, at the Palau de la Música Catalana, in Barcelona, by Eulalia and Ester Vela.

15,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek

Doporučené položky

Maine mambo, Klav(4hd)
David Karp

Maine Mambo

FJH Piano Ensemble

Obsazení: klavír čtyřručně

Samostatné vydání

Číslo položky: 658636

4,15  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
R. Alexander: Sleeping Beauty, Klav4m
Alexander Rosenblatt

Sleeping Beauty

Jazz Fantasy on a Theme by Tchaikovsky

Obsazení: klavír čtyřručně

Noty

Číslo položky: 694073

19,40  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (cz)
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika